Jump to content
r4do

ATI Radeon HD 4650 QE/CI

Recommended Posts

Hi guys!

I'm trying to enable qe/ci on my radeon 4650 on Yosemite

I'm using this kext: http://www.hackintoshosx.com/file/4272-ati-radeon-hd-4650-os-x-yosemite-1010/

but my hackintosh boots just with key GraphicsEnabler=No.

Also there are many graphics lags (the screen is blinking).

And cinebench doesn't see my GPU (it says that i can test OpenGL just with apple software renderer).

 

What can I do to enable qe/ci?

thanks for any advice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just install El capitan i'm tried many different kext to get radeon hd 4650 not Mobility work and also tried old worked kext for maverick but didn't work too.

my Capitan read ati 4650 as (ati radeon 4710 -7MB) is there any way to get it 1024 MB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,632
    • Total Posts
      29,706
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...