Jump to content
heilstalin

Screen flashes white, then goes black when booting from SSD

Recommended Posts

heilstalin

I can install Yosemite Zone 10.10 without any flags. But, it will not boot from SSD. I've tried '-v cpus=2 npci=0x2000' , 'GraphicsEnabler=No (and Yes)', and a few other random flags when booting from SSD- But the screen flashes white then immediately goes black. Some even make the gfx card not output anything to the monitor. 

 

 

 

Specs: 

Dual Xeon X5650

24GB DDR3 ECC/Registered 

256GB Samsung 830 SSD

AMD HD 7950 (Sapphire)

Supermicro X8DTi-F - Intel® 5520 (Tylersburg) chipset

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
heilstalin

I may also add, occasionally there is a loading bar with a logo.. but once that loads it flashes white then goes black 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@heilstalin Backup Graphics Extensions

Just search for it in this website there is a guide for it

Share this post


Link to post
Share on other sites
heilstalin

@heilstalin Backup Graphics Extensions

Just search for it in this website there is a guide for it

Tried that, now hanging at about 50% at a logo when booting.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@heilstalin did you try grafix backup all ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...