Jump to content
Sign in to follow this  
EiDay

Problem with graphics in Yosemite 10.10

Recommended Posts

EiDay

Hi, i have a big problem with graphic in Yosemite 10.10.

 

Here is video

 

My hackintosh:

 

nVidia gtx 650
8 gb DDR3
Intel® Core i3-2120 CPU @ 3.30GHz

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
zavieir

Thats because you havent installed the grapic kexts.

If you selected "backup graphic kexts" in the installation, they are in "volume/backup/graphics" , just install it with kext utility or you can try the "nvidia web driver" https://www.insanelymac.com/forum/topic/301416-nvidia-web-driver-updates-for-yosemite/

 

just select the correct version. 

 

Once you installed, you have to boot with "GraphicsEnabler=No" or "GraphicsEnabler=Yes" depending wich works with you card.

Share this post


Link to post
Share on other sites
EiDay

Oh! zavieir Thank You!!

 

Thank you man.. 

 

It's works!

Share this post


Link to post
Share on other sites
iToaster

i have the same problem with my Radeon HD 7970, but i dont know which kext from the backup files i should use. any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...