Jump to content
Sign in to follow this  
PhilTheJokerF

Yosemite won't Boot AFTER Installation

Recommended Posts

PhilTheJokerF

Hello. 

 

I have a problem. The hackintosh zone 10.10.1 image has successfull installed on my Acer Aspire 5750G but it just hangs at a line with Date and TIme. I tried everything and didn't get this thing done. Pls Help

 

Thanks for your Replies.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@ need more details 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marrut

Mine won't boot also. 

I'ts stuck at this for 1hour what do i do? i also have rebooted with -v and i can't see anything bacause the screen freezes the first 50 lines or so. I try to press enter so the lines come up where i see them but that won't work. Can you please help me? @?

 

10899586_913994705284877_299574579_n.jpg

 

ps. Sorry for my bad English.

Thanks,
marrut
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@Marrut Backup Graphics Extensions

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marrut

Thanks for the fast reply

 

They where checked in customize...
I had to check most of the things to make it this far, maybe i checked to many of them?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...