Jump to content
sergeydmitr

[Need help]Graphics problem (artifacts) on Nvidia 9500gt

Recommended Posts

Hello,

 

I installed Niresh 10.9 onto my desktop with

CPU - Amd Athlon II X2 270

GPU - Nvidia 9500GT

Motherboard - Asus M4A78

6 Gb Ram

and stuff

 

Most of the things work, but I got some artifacts in Launchpad: 

 

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%

 

 

Google Chrome:

 

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%

 

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%

 

Telegram:

 

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%

 

And Skype:

 

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%

 

I tried GraphicsEnabler=Yes/No but it didn't help.

 

How can I solve this problem? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting the same problem with my GTX 560 Ti. All kexts are installed (and I have also tried others to no avail).

Not hijacking the thread - just wanted to make people aware of the same issue on another card.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting the same problem with my GTX 560 Ti. All kexts are installed (and I have also tried others to no avail).

Not hijacking the thread - just wanted to make people aware of the same issue on another card.

I found that the problem frequently caused a mistake of the kernel. What proccesor do you have?

Share this post


Link to post
Share on other sites

AMD Phenom II x4, using the amd64 kernel in Niresh's Mavericks distro.

 

@

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ thanks for that, that fixes the pink icons :)

 

Unfortunately Google Chrome is still showing with lines. @sergeydmitr whar are your results?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $17.56 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • HI i have this card ATI Radeon HD 5770 Series and I have it working, but I got a problem with vram only have 7 mb I need help to solve this because i have problems with some glitches in the display. I haver clover . PD: My graphics card have 2gb      
    • Hi, I am trying to make bootable USB for Hackintosh , I tried TRANSMAC and Win32disk image from my Windows 10 PC, soon after completion USB not accessible. Please advise.   Thank you,  
    • That's happen every time that i am trying to install a hackintosh on my pc i can't find a solution. I tried a lot of different flags.  Pc specs:  GeForceGTX760 4GB Intel i7-4820K MSI Global X79A-GD65 (8D)   There is a video: https://streamable.com/us6nf  
    • nobody can help me
    • I have a GA-H81M-S mobo with G3240 Pentium (R) processor. I am not using the IGP but an Nvidia GT-710 1GB DDR3 dedicated Graphics card. I followed posts in other forums and managed to install once. After upgrade and reboot, I messed with clover configurator and now I can't get to the install screen. I get stuck on VoodooPS2Mouse: Version starting on OS X Darwin 16.4. If this forum is still alive, please help
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    230    2

×