Jump to content
Sign in to follow this  
Fireyphoenixx1

Toshiba C655-S5512

Recommended Posts

Fireyphoenixx1

Graphics card: Mobile Intel HD Graphics

Cpu: Intel Pentium B960 dual-core processor (clocked 2.2 GHZ)

Chipset: Mobile Intel HM65

-------

 

When I install Yosemite ( www.hackintoshzone.com distro) it goes through the install process fine. But on first boot it loads up and reaches a glitched grey screen. When I boot with the flag "-v" for some reason it goes to a normal grey screen and the cursor turns into a spinning beach ball. After about 10 Minutes it reboots and repeats the same thing

 

flag "-X" works but graphics won't work. And due to the glitched screen on the boot I believe that it is the graphics drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fireyphoenixx1

I have found the solution, when you setup the system you have to tick "Backup Kexts" after that the graphics won't work, then download the Intel specific kext and install it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...