Disable ADBlock Extension If you have.
Jump to content
crs1

internet not being detected

Recommended Posts

CPU:AMD FX 8120
- Graphics card: AMD 5400 series
- MotherBoard Chipset (AM3+)

- Ethernet (Realtek RTL8111E)
- Audio Card (Chipset 
Realtek ALC892 )

 

If you need more info on the board http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Extreme3/?cat=Specifications 

 

 

During the installation i was given the prompt to set up my connection but when i did it just looped but then when i was on the desktop screen, i tried to set up my connection but nothing appears. I'm just given three options VPN, 6 to 4 , PPPoE.  Any fixes for this ?

Im new to this whole hackintosh thing.

 

Images are too big.

 

http://i57.tinypic.com/2hz1q51.jpg 

http://i58.tinypic.com/bgeq93.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fixed with the all in one ethernet solution found on this site. https://www.hackintoshzone.com/files/file/118-all-in-one-network-solution-wireless-ethernet/if anyone is having problem give this a shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×