Jump to content

Recommended Posts

Hello I have a Lenovo g580 laptop with intel i5 3rd gen processor 8 Gb ram and a 500GB HDD, when i try to boot into the USB drive that contains the installation it doesnt open at all.

i tried the same USB drive on another PC and it booted up normaly i follwoed the guide here http://www.macbreaker.com/2014/11/how-to-install-os-x-yosemite-on-your-pc-with-yosemite-zone.html

and made sure that the bios settings are setup this way and everything was the same as the guide and i still cant boot.

Can some 1 help me please!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

In your bios did you enable legacy boot order and save those settings? apart from UEFI you should be able to see the same usb with normal name

Share this post


Link to post
Share on other sites

My Bios for some reason works only on legacy and it boots windows 8.1 in legacy but doesnt boot the USB if i try to change to UEFI i cant boot to anything and it shows only the screen where i choose where do i wanna boot but every time i select the USB it just goes to that screen again!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $17.56 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×