Jump to content
Sign in to follow this  
iamleobn

Stuck on black screen after boot

Recommended Posts

iamleobn

Hi! It's my first experience with a Hackintosh. I installed Yosemite on a 60GB partition and it went smoothly. However, when I try to boot, it gets stuck in a black screen. I tried removing my Geforce 9500 GT and using onboard video, but then it gets stuck on "missing bluetooth controller transport". I've already tried most common solutions for the problem (PCIRootUID=0, "grafix backup all" on Single User Mode, GraphicsEnabler=No) and none of them worked. My CPU is an Intel i5-2310.

Also, how do I get a PS2 keyboard to work with Yosemite? I've had to use a spare USB keyboard.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@iamleobn Geforce 9500 GT will work with GraphicsEnabler OOB

My Graphics Card is 9500 GT too so try it or try to boot with clover

Share this post


Link to post
Share on other sites
iamleobn

@iamleobn Geforce 9500 GT will work with GraphicsEnabler OOB

My Graphics Card is 9500 GT too so try it or try to boot with clover

Clover didn't work. I reinstalled it and managed to boot successfully, but the same problem came back when I installed Multibeast. I might try to reinstall it again later.

Share this post


Link to post
Share on other sites
iamleobn

I finally managed to install it, but I still can't set my resolution to 1920x1080 (I've already tried the most common solutions).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...