Jump to content
Sign in to follow this  
Hard Rain

Can't enable full QI for my ATI Radeon HD6370M 1GB vga card!

Recommended Posts

Hard Rain

 I managed to setup Yosemite-Zone on my Asus K52JT Laptop. 

 

My Specs: 

Intel i7 processor, 6GB Ram, Atheros wifi, Intel HD Audio.. everything is going just fine with Yosemite but my ATI Radeon HD 6370M 1GB vga card.. I got my LCD EDID right, and my vga ram is noticed.. but no Full QI... Any ideas sad.png

 

By the way, I used some modified kexts which I used for enabling QI on niresh_mavericks, these kexts worked fine for Mavericks but not for Yosemite... the modified kexts are: 

AMD5000Controller.kext / AMD6000Controller.kext / AMDFramebuffer.kext / AMDRadeonAccelerator.kext / AMDRadeonVADriver.bundle / AMDRadeonX3000GLDriver.bundle / AMDSupport.kext / ATY_Init.kext

 

and as you notice AMDRadeonX3000.kext is not included, as every time I try to have it installed in S/L/E.. I get vga card panic when I reboot....

of course it seems that AMDRadeonX3000.kext needs to be modified for Yosemite... or there might be away around it... well, waiting for responses.. 

 

post-123172-0-36944700-1419621369_thumb.post-123172-0-52914300-1419621649_thumb.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
vandebergz

I have the same via as you do. So far I've only managed to get it installed on Niresh Mavericks. No luck for yosemite... If someone could help solve this problem, that'd be great

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...