Jump to content
Sign in to follow this  
shady001

Only boot with GraphicsEnabler=No

Recommended Posts

Hi,

 

I have successfully installed Maverick 10.9 , but when i try to boot it freezes at opemu error: no rip yetopemu ; it just appears this text for like 2 lines.

 

I am able to boot in to the OS if i use GraphicsEnabler=No , but that is just a temporary solution as it is a pain in the a** to navigate the OS without graphics , everything glitches and it's really annoying and hard to use it. 

 

So, please if anyone is able to help me, please tell me what can i do.

 

Specs:

-ATI Radeon HD 4650

-AMD Athlon X4 2.61 GHz

 

 

 

EDIT:

 -Problem Solved. I'm not sure how i solved it but now it works fine. I'll tell you what i did: i installed clover boot loader, and after that installed back chimera because i didn't like clover , and somewhere between this two process the error fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    191    2

×