Jump to content
Sign in to follow this  
Michał Radymski

Internet don't work

Recommended Posts

Michał Radymski

Hello everyone!

So I downloaded and installed Yosemite distro from this site.  It installed nice and booted with flags: -f -s GraphicsEnabler=No

I can't get Internet working. I installed All in one Network Solution. Not working. I Installed Multibeast realtek ethernet kexts. Don't Work. But if this something mean, on 8169 kext in System preferences on Ethernet it says:  Ethernet has self-assigned IP.

 

Please help me guys. Ask for information if needed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Michał Radymski

Refresh

Share this post


Link to post
Share on other sites
Michał Radymski

Crashes, i think it's because it's for Mavericks

Share this post


Link to post
Share on other sites
�var Arason

Your ethernet card should work, make sure that it is configured for "Using DHCP" in the System Preferences/Network if not configured like that, then change to  Using DHCP and apply and reboot. Some ethernet cards need reboot to connect but not all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...