Jump to content
Sign in to follow this  
appleallergy

Boot Stuck at "PCI End Configuration"

Recommended Posts

appleallergy

Used USB Installer, installed successfully.

 

However, post-installation, boot hangs at "PCI configuration end, bridges..." When using debug, the last line is 'APCI: no ECDT"

I'm guessing its similar to PCI Begins error, maybe whatever loads after the PCI is having trouble, but I'm not sure what that is sadly.

 

I have tried npci, PCIRootUID, UseKernelCache, acpi, ahci, -x, -s. May be forgetting a couple. None I have used have worked.

 

For booting from USB, I use '-v cpus=1 USBBusFix=Yes' and that works.

 

 

I had iatkos 10.7.5 installed and mostly working on this laptop last year, but the HDD burned out. Niresh's distro seems a little more user friendly and I'm dying to fully test it out. Any help would be appreciated.

 

 

HP g6 series Laptop

 

Intel i3 2330m

Intel 3000HD/AMD6470m

6GB RAM

Insyde Bios

____________________________

 

Please reserve posts that add info or possible solutions; i.e. No posts which just say "Me too"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...