Jump to content
Sign in to follow this  
Qbrick

AMD / NVIDIA GTX 560 Graphics, Purpuleish tears in pictures ??

Recommended Posts

Qbrick

I've got most things working with Yosmeite on my AMD setup, except that some images is displayed with strange graphic errors. That shows up as purple-ish tears in the pictures, as far as I can tell it's only jpegs that is affected.

 

Any one else having this issue, and is there any solution ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
�var Arason

Yes, I have the same issue, I have tried two different Nvidia cards with same results, the older card in my case needs GraphicsEnabler=Yes and the newer card GT640 needs GreaphicsEnabler=No. There are still some refines missing so this works perfectly on AMD, at least on some CPU's and motherboards, but works flawlessly on Intel (at least many Intel)  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Astrospace

I have this problem !!! On AMD with TI550 !   Anybody fixed this problem or not?   

Share this post


Link to post
Share on other sites
Russel De Vera

same here. any body can make a kext for gtx560?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Russel De Vera

up any solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...