Jump to content
Sign in to follow this  
Alex Knobbe

Blackscreen Laptop: Toshiba Tecra

Recommended Posts

Hi all,

 

i have done a good install and have the following issue,

 

When i reboot the laptop first mij screen is working but after the boot screen (white/Gray apple screen) is turns to black.

When i reboot the laptop and put an external screen to the laptop it works great....

 

Anyone knows how to solve this?

 

Thanks.!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can u give specs about the setup

 

My specs are:

 

Motherboard:
Toshiba Tecra S11 - 168
Cpu Processor:
Intel Core i5 M560 @ 2,67Ghz 4Core
Memory (RAM):
4 GB 1600 MHz DDR3
Graphics:
NVIDIA 2100M
Storage:
300 GB SATA Drive (Primary)
Mac os x Version:
Os X 10.9 (13A603)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I'm a Alex's colleague, with the exact same laptop and  I have tried several different boot/kernel flags.

 

The once I tried : GraphicsEnabler=Yes/No (both), PCIRootUID=0/1 (both), SkipNvidiaGfx=Yes/No, -x , -v (no resolvable errors) Still only output on external display (I tried every flag without the external display plugged in.)Does anyone know how to use the flags display_0= and display_1= ? Is there a way to figure out wich Hex key to use (or how to retrieve it) for the internal display, or are we forced to edit the DSDT, wich I have never done before, so hints are welcome.

 

I've seen a different post about making a change to the DSDT regarding Nvcap being wrong in de DSDT, I'll try to test this, when I can....

 

Thanks,

 

Dennis.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also on my PC same issue.

 

Specs:

 

Processor  2,99 GHz Intel Core 2 Duo

Geheugen  16 GB 0 MHz FLASH

Videokaart  NVIDIA GeForce GT 640 2048 MB

Software  OS X 10.9.1 (13B42)

 

Currently i have Mavericks installed with MyHack 3.3

There i have no issues.

 

When i start the Niresh Mavericks installation i see the boot screen and after that i like to see the white setup screen but instead i see a black screen.

It looks like a Niresh issue because other setups works,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...