10.9.2 and Nvidia BlackScreen - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone 10.9.2 and Nvidia BlackScreen Jump to content
Sign in to follow this  
kordoz

10.9.2 and Nvidia BlackScreen

Recommended Posts

Hi!

 

I have successful instalation of Mavericks 10.9.2 on ASROCK 960GC-GS FX mobo, my CPU is AMD X2 5000 and I have 2GB DDR2 RAM. Everything worx except my NVidia GTX 260. I have downloaded latest Nvidia WebDrivers. Ater booting with -v the last thing I can see is NVDANV50hal... successfully loaded, and after

that just black screen, changing DVI port at graphic card does not help.

 

booting with IGPEnabler  No does not help

 

I was thinking about this problem, this mobo has onboard AMD Radeon 3000 graphics, but it can not be disabled in Bios, I can just choose which graphics will be primary - PCIE was choosen.

 

When I use only onboard Radeon, OSX boots and can be used, but without graphical acceleration and I have not found any kext for Radeon 3000.

 

So that is why I am trying old but still good Nvidia GTX 260.

 

Please help!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $17.91 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    999    0

×