Jump to content
Sign in to follow this  
dongianfranco

Help :) me out ...

Recommended Posts

dongianfranco

i got my toshiba laptop

the specs are :

 

 

Model Satellite P50-A-13C Procesor Intel Core i7-4700MQ 2.4GHz (turbo do 3.4GHz, 6MB L3 cache, 4 jezgra) Memory 8GB (1x8GB) DDR3 1600MHz (maksimalno 16GB) Hard disk 1TB SATA 5400rpm Graphics card nVidia GeForce GT 740M 2GB DDR3 &  INTEL HD GRAPHICS 4600

i have a bootable yosemite usb witch i made with transmac .. all bios settings are correct  

when i try to boot from yosemite usb i get to niresh page where i should insert bootflags when i press enter the installer only restarts within seconds? 

 

 

i you can help me or give me a tip that would be wery helpful

 

 

 

Good day and thank you in advance :)

 

 

 

 

Frank

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Arny Cutez

check if u enabled XD technology and Virtualization

Share this post


Link to post
Share on other sites
dongianfranco

I made it to install with i siwtched something to uefi mode

Share this post


Link to post
Share on other sites
dongianfranco

When instal was almost done it said less then minute there was a error that system coudnt install on your computer ? Tnx in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites
dongianfranco

Install wad done but when i try to boot in only retarts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...