Jump to content
Sign in to follow this  
tranhuutin

[Post-Installation] How to update the kexts (FakeSmc.kext)

Recommended Posts

Both MultiBeast (Yosemite version) and Macpois0n (Yosemite) are able to install new FakeSMC.kext and plugins. However, when the computer reboots, it shows in the log that "FakeSMC version 4.2.0 has been loaded" and refuse to load the new version (6.11) kext. The FakeSMC kext in /S/L/E changed to the new version as well. 

 

Any one have a solution? Thanks

 

 

- ASUS K53SV

- CPU ( Intel Core i3 2310M SandyBridge 2,1 Ghz)
- On-board graphic card HD3000 worked

- Discrete graphic card GT540M - disabled
- Wlan (Atheros AR9285) - worked with editting DSDT

- Ethernet (Realtek RTL8188) - worked with MacPois0n kext
- Audio Card (Chipset Realtek alc296 ) worked with MacPois0n ALC296VB-3 patch

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $17.56 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • HI i have this card ATI Radeon HD 5770 Series and I have it working, but I got a problem with vram only have 7 mb I need help to solve this because i have problems with some glitches in the display. I haver clover . PD: My graphics card have 2gb      
    • Hi, I am trying to make bootable USB for Hackintosh , I tried TRANSMAC and Win32disk image from my Windows 10 PC, soon after completion USB not accessible. Please advise.   Thank you,  
    • That's happen every time that i am trying to install a hackintosh on my pc i can't find a solution. I tried a lot of different flags.  Pc specs:  GeForceGTX760 4GB Intel i7-4820K MSI Global X79A-GD65 (8D)   There is a video: https://streamable.com/us6nf  
    • nobody can help me
    • I have a GA-H81M-S mobo with G3240 Pentium (R) processor. I am not using the IGP but an Nvidia GT-710 1GB DDR3 dedicated Graphics card. I followed posts in other forums and managed to install once. After upgrade and reboot, I messed with clover configurator and now I can't get to the install screen. I get stuck on VoodooPS2Mouse: Version starting on OS X Darwin 16.4. If this forum is still alive, please help
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    230    2

×