Jump to content
Sign in to follow this  
Erik Moretti_135519

Trying a full performance

Recommended Posts

Erik Moretti_135519

First of all, sorry if anything has written wrong, English is not my main language.
Second: I have done a hackintosh working everything (or almost). I have had just some problems, like safari has the letters pixelated (or something), but I have installed Google Chrome, and that is not a problem anymore. But the deal is: benchmark.
I have tried cinnebench on my Windows and on my Hackintosh (OS 10.9.5). On Windows the fps was 81, on Mac 43. I have tried to install the nvidia alternative drive, but when I tried to put the flags (nvda_drv=1 or 0 ; GraphicsEnabler=1 or 0) that doesn't works, just "no signal" appears on the screen. This is my specification:
Asus M5A99FX PRO R2.0
AMD FX8320
Nvidia GTX 770
8GB ram @1333hz
flags: npci=0x2000 and flags to correct USB.

The hackintosh work like a charm, sleep works (without dsdt, but usb won't work either, if anyone knows about that to, I will be appreciated). That's all. Thanks for reading this.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...