Email this page ( Cannot run OS after installation ) - Hackintosh Zone Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

      Only 75 emoticons maximum are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I have an old lenovo s10-3 notebook that i want to take to holiday but i simply cannot install it it gets stuck at hfs mounted os x base system on device root than some bluetooth error comes up and no more its been a good 3 days to come this far.   i belive its the gpu kexts becouse it has a Intel GMA 3150 gpu i found the kext for it but i dont know how to run them with the usb installer.   i am trying to install: Niresh Maverick Usb   cpu : intel atom n450 1.66ghz ram : 1gb hdd : 255gb   sata mode is achi boot args are these : atom cpus=1 npci=0x2000 nv_disable=1 dart=0 -f -v -s GraphicsEnabler=No the needed ones are : atom cpus=1  dart=0 -f -v  GraphicsEnabler=No please help i need this notebook working in 3 days  
    • Hey friends, i need the DSDT  for mac OS X MAVERICKS 10.9.5  of my laptop (SAMSUNG R430), i can't find it anywhere. thanks!
    • @svpsl08 Your images don't work and post your specs as text don't share images, Have you tried installing High Sierra?
    • Hey guys, this is my first post on this forum.   I've installed High Sierra on my box.   These are my settings:   Intel Core i5 3570k (Intel HD 4000) MSI Z77A-G41 8GB RAM 120GB SSD + 1TB HDD   I'm using an HDMI cable with a monitor resolution 1920x1080   Everything is working fine... I've got my LAN working after installing some kexts.   But now I can't have my VGA working properly (some glitches and slowdowns).   I've tried alot of things that I've found on the internet, like changing config.plist on Clover with some different settings. But nothing worked for me... even youtube videos showing how to get it to work...   Can you guys help me please?   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    1045    0

×