Jump to content
  • 0
Lucas_Kane1

Poor graphic performance - GTX660

Question

I successfully managed to install Mavericks (10.9.0).

Audio and network are working but.. i have some problems with graphics performance.

As read here  i downloaded and installed those kexts, repaired permission and reboot with -F -f -v GraphicsEnabler=No

Got stuck several times until i successfully booted with these flags: -v npci=0x3000 USBBusFix=Yes GraphicsEnabler=No

Unfortunately this didn't change anything. Audio and network are still working and graphics issues are stil there.

Example: when i move/scale Finder its flashy. | when i open LaunchPad i see icons appearing one by one

 

Do you have any idea?

 

Complete spec:

ASUS M5A97 R2.0

AMD FX8320e

ASUS GTX660

8GB 1600mhz

SSD840 - 120GB

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Solved reinstalling  :mellow:

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $40.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      856
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,618

    Latest File
    By Niresh

    45

×