Setup crashes at 12 Minutes left, debugger panic - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone
Jump to content
npXXX

Setup crashes at 12 Minutes left, debugger panic

Recommended Posts

Hello,

 

I'm trying to install Yosemite 10.10 on my MSI GE60 OC2, but setup crashes at about 12 Minutes left with debugger panic. It repeats every character of the error message twice. I'll post a screenshot later.

 

My System:

 

Intel HM87 Chipset

Intel i7-4700MQ

nVidia Geforce GT 750M (2GB GDDR5)

8GB DDR3L

128GB Samsung EVO 840 mSATA SSD (40GB for Mac OS)

500GB Toshiba HDD

Killer Gaming LAN E2200

 

I tried booting with "/haswell -f -x -v"

 

Here is the link to the MSI-Website: http://de.msi.com/product/nb/GE60-2OC.html#hero-specification

 

I hope you can help me.

Thanks :)

 

Edit: Here is the screenshot.

post-112408-0-43081400-1417815582_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I finally managed to install Yosemite (with the AMD FX Kernel with bootflags "/amdFX -v" :D) but now I'm stuck at "IOBluetoothHostControllerTransport". I hope somebody here can help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nobody knows something that could help me? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post the screen shot where ur stuck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
×