Jump to content
Federico Pio Ognissanti

Do not I get the Welcome screen

Recommended Posts

hello. Today I installed mountain lion 12495 10.8. After the successful installation, I can not display the WELCOME, since it appears gray screen with mouse free but does not appear welcome. The PC has the following features:
Asus P5Q-vm
intel dual core E6300 2.8 GHz
3 Gb Ram
Ati Radeon HD 4670
 
I disabled the flag graphicsenabler. All'avio I started with -v -x, graphicsenabler = no but the problem is not resolved, even changing the DVI connector.
 
I include photos screen.
 
1417721050__20141204_193912.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have a second screen? Also the flag you wrote is wrong, the right one is "GraphicsEnabler=No", without quotes ofcourse and with G,E and N capital letters.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $13.17 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    228    2

×