successfull install but pink blue color on icons - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone successfull install but pink blue color on icons Jump to content
farzeen km

successfull install but pink blue color on icons

Recommended Posts

Hi and thanks for this awesome distro. I have installed successfully on my amex4 everything is fine except this graphics problem.

1)log on screen pink blue

2)graphics glitches on iTunes etc

3)launch pad icons are blue

My specs:

Athlon2 x4, ati 6850hd

Pls give me a fix

Share this post


Link to post
Share on other sites

 I have a similar error. The font on the apple menu have strange colours, usually pink or green, it changes. It happens since I sucessfully inject my Intel HD4600

 

My specs:

 

Alienware 17 2013

Mobile Quad Core Intel i7-4900MQ

Mother board chipset HM87, Intel Haswell

Intel HD Graphics 4600

post-20280-0-54729500-1417463954_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

think there is no solution for this :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $17.91 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    936    0

×