Jump to content
Sign in to follow this  
Rnd4909

yosemite wont boot

Recommended Posts

I get a / and a flashing _ under same as last time i have a amd fx6300

msi 970a g43 with osx mavericks installed with no problems if anyone has any solutions i will greatly appreciate it

thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are some solutions on forum:

https://www.hackintoshzone.com/topic/5060-weird-yosemite-zone-problems/- didn't tried yet, need another USB

https://www.hackintoshzone.com/topic/4928-cant-boot-into-installer/?p=18595- can't try this, my BIOS is Insyde

or this:

https://www.hackintoshzone.com/topic/4930-stuck-at-loading-usb/?p=18660- like i said, my bios is Insyde

Share this post


Link to post
Share on other sites

have exact same problem. working with maverick before. and link maverickshevy provide, tested, and not working.

 

BIOS : InsydeH20. just a crappy BIOS with nothing to configure. lost hope. good thing my desktop work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rnd4909 @pablowerty100 Actually You Guys are Experiencing a Bootloader Issue so Use 10.10.1 Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...