Jump to content
ben pierce

Chameleon not booting just spinning stripe

Recommended Posts

I am trying to install yosemite, i put the dmg on a usb with transmac and when i try to boot i just get to the spinning line (stuck in horizontal) and no bootloader

any idea whats causing this 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing ehre : 

 

1417375682-img-20141130-202004.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, stuck on before I get options.

 

AMD FX8320

8GB RAM

Sabretooth 990FX

HD7970

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing ehre : 

 

1417375682-img-20141130-202004.jpg

If you look closely, your problem is not the bootloader, but the "DSMOS Has Arrived" hang.  Try following Niresh's guide on this topic.

Linjk to guide: https://www.hackintoshzone.com/hackintosh/articles/fix-dsmos-has-arrived-and-waiting-for-dsmos-problem-hackintosh/

 

Good luck!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem

AMD FX-8350

8GB RAM

ASUS M5A97 R2.0

GTX 560Ti

Share this post


Link to post
Share on other sites

download latest final released.

press 6 after boot up. it will load clover bootloader.

Share this post


Link to post
Share on other sites

just try the normal flags like: 

 

-v npci=0x2000 / 0x3000 PCIRootUID=1 / 0 GraphicsEnabler=Yes / No USBBusFix=Yes / No

 

on my Intel Hashwel i get the same with IOBluetooth....  because i have onboard intel and a nvidia gpu so i have to use 
"nv_disable=1 "Graphics Mode"="1920x1080x32" GraphicsEnabler=Yes IGPEnabler=Yes IntelAzulFB=XX"

 

so i think you will have to try with GraphicsEnabler=Yes or No ;) 

Test it and report for others
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It doesn't go that far, you can't introduce flags if the bootloader doesn't load

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had this issue wit my ga 990fxa-ud3 trick to get it to work is hit the 2 key repeadily after choosing the usb from boot menu should work like a champ!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I finally boot into clover with 6 key(it works sometimes, 50%) but can't make /hp kernel work. damn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,611

    Latest File
    By Niresh

    166    2

×