Jump to content
Kasper Välimäki

Asus X75VD install help.

Recommended Posts

Hey i installed zone osx 10.10, usb boot went great no error and i did not need to use bootlags

but now the computer restarted and it is jammed to loading screen. I have tried several bootflags (npci=2000 and 3000, -x .-s, )

 

This does have EFI bios. Hope i can fix my issue with only this usb stick i made with Trans-mac, because i don't have another computer atm..

 

 

https://drive.google...sp=docslist_api

https://docs.google....sp=docslist_api

https://drive.google...sp=docslist_api

 

Here is some pictures if they help.

 

System specs:

 

cpu: Intel i5 3210m

ram: 8Gb

gfx: Intel HD4000 + Nvidia 610m

250Gb Samsung SSD

lan atheros 8161 gigabit

wlan atheros ar9485wb-eg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,648
    • Total Posts
      29,727
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...