Jump to content
illo

Please help! :c Kexts not working? [ATI Radeon HD 4250]

Recommended Posts

I have been trying to get my graphics card to work on Mavericks. ATI Radeon HD 4250

 

Currently it shows this: 

P6I0iSX.png

 

Although I used kext utility to install some kexts I found on this site. Link https://www.hackintoshzone.com/files/file/372-ati-hd4350-512mb-10923/

 

I installed all of them using Kext Utility. It installed them like this:

Wcyi1Q0.png

 

Is this not right?
 

I believe mavericks isn't using kexts correctly somehow. Because I have installed others that don't seem to be working. I used multi beast to try and change my computer to a "Macbook" but it still shows as:

NrjUnYw.png

 

 

Also, it says I have an intel CPU, but actually its an AMD Phenom X2.

 

 I can only use 1 core of my 2. It will only boot when I use cpus=1. Anyone know how to fix that as well?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone? Please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    191    2

×