MAC OSX Maverick 10.9 not working on virtualbox (AMD fx 8350) - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone MAC OSX Maverick 10.9 not working on virtualbox (AMD fx 8350) Jump to content
hexa

MAC OSX Maverick 10.9 not working on virtualbox (AMD fx 8350)

Recommended Posts

Hi

 

I received error messages when trying to install mac os x maverick 10.9 on virtual box. Im using amd fx 8350 with virtualization enable.

 

I attached the picture of the error:

 

1416647687__2014-11-22_17h06_36.png

 

what is the actual problem and how to solve it?

 

Thanks in advance,

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

do you have a graphics card? I got that error when i left graphics enabler on. Marked it off then it worked.

fx 6300 here gtx 650

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes i have graphic card amd hd7770, how to mark graphic enabler off anyway? is it by typing as a boot flags?

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    1051    0

×