Jump to content
prasadsran

Post Installation Issue

Recommended Posts

Hi,

 

I am trying my hands first time on Hackintosh. Tried installing OS X 10.10 Yosemite using article published on November 09, 2014

 

I am able to install the same using USB (prepared USB using Win32Installer as I do not have access to Mac systems).

 

After installation, when system reboots, screen hangs at the gray screen where only hackintosh logo is displayed & progress bar stands at approximately 30%.

 

Below furnishing my Laptop configuration.

 

Toshiba Satellite C50-A I2012

 

Intel® CoreTM i3-3110M Processor (2.4 GHz, 3MB Cache)

4GB DDR3 1600 MHz RAM

Nvidia GeForce® 710M (2GB Dedicated Graphics)

500GB 5400 RPM SATA

39.6 cms (15.6) High-Definition Clear SuperView LED Backlit Display, Brightness - 220 nits, Aspect Ratio - 16:9 Resolution - 1366 x 768 Pixels

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,626
    • Total Posts
      29,692
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...