Jump to content
Sign in to follow this  
jcarbonexc

Yosemite post install USB issues and other problems

Recommended Posts

I'll start with that I have an Intel i5, 12gb ram, he envy 17ts laptop, with Intel 4000 HD, and nvidia 740m but I know my nvidia is incompatible

I had mavericks installed perfectly I used a USB WiFi and multibeast to get ethernet working. After a clean install of yosemite nothing boots unless I use the USB and the attached picture is the only way I can boot into osx I've tried every bootloader in the installation each produce this result. I'm stuck in 32 bit with awful screen tearing, my USB mouse works however I think it's because they are 3.0 that my USB drive and external won't even be seen on it. I get genereicusbhci.kext errors in -v and I can't use multibeast or install any fixes because I have no ethernet or USB ports working. I've tried usbbusfix and kext-dev to fix it. Nothing works

post-125995-0-93133200-1416093732_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I resolved this, but how to install graphic card now and my mouse pointer is slow with lag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...