Jump to content
Sign in to follow this  
gamerwins

Post Installation Issues

Recommended Posts

gamerwins

First, hello for you that's reading topic.

 

Yosemite 10.10 is the first hackintosh release that could complete the installation and boot into desktop, but I have some problems as listed below:

 

*Incorrect display resolution, should be 1680x1050 but it is actually 1024x768;

*Missing Audio, ethernet/wireless;

*I can't reboot the system except when I use -s for single user mode. When I just let the system reboot for itself, it freezes at the apple logo with an loading bar at the middle of the loading.

 

Booting with verboose, at some point it says: "AppleIntelCPUPowerManagement may be incomplete or corrupted", so I think that it is some trouble with my motherboard, because I didn't patched it, just did a fresh install of Niresh's hackintosh.

 

I would appreciate some help, I'm trying to get mac running on my system for a long time.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
gamerwins

Update:

Everything is working fine, except for the graphics acceleration.

 

Specs.:

i5 3570k

HD 4000

Maximus V Extreme

G.Skill 16gb 1866mhz

Share this post


Link to post
Share on other sites
jcarbonexc

I'm having same issues how did you fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@gamerwins whats your graphics model?

Share this post


Link to post
Share on other sites
gamerwins

@gamerwins whats your graphics model?

 

I'm using just Intel HD 4000, 64MB in BIOS settings.

 

I'm having same issues how did you fix it?

 

I installed everything that is needed from Multibeast (latest version) and booted with the boot args: -f -x -s, then everything worked well without acceleration.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jcarbonexc

Without ethernet, WiFi, or USB, how can I get multibeast on it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
gamerwins

Without ethernet, WiFi, or USB, how can I get multibeast on it?

I have two hard drives on my system, one have Windows installed and the other is for Mac. So I downloaded Multibeast on Windows, and opened the Windows folder when I went on Mac. 

But I wrote it wrong at my first post, when I just installed hackintosh, ethernet worked well, and wi-fi don't. I believe that ethernet works well in the vast majority just by completing the installation. Did you tried to connect a cable on your hackintosh? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
jcarbonexc

Yes sadly it doesn't work

Share this post


Link to post
Share on other sites
leehg

Any good news?

 

I am facing the problems of Post Installation too. I can only boot successfully with -f into Yosemite Zone OSX. Noticed it stuck at "VoodooPS2Trackpad starting: Synaptics Touchpad reports type 0x47, version 7.4" if booting without -f.

 

I noticed errors at the initial booting stage read like this:

 

ERROR: dcbtable_version is 0x10
ERROR: nVidia ROM Patching Failed!

 

and another warnings that read "PXSX cannot assert wake from D3Cold".

 

 

My Notebook Spec:

Intel Core i5-2410M 2.3GHz

8GB DDR3

640GB HDD - allocates 167GB for Yosemite

Intel HD Graphics 3000/NVidia GeForce GT 540M

Intel High Definition Audio/Realtek High Definition Audio

Intel Mobile Express Chipset SATA AHCI Controller

Broadcom Netlink Gigabit Ethernet

Qualcomm Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter

Qualcomm Atheros AR3011 Bluetooth 3.0

Intel 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 1C26/1C2D

Renesas USB 3.0 eXtensible Host Controller - 0096

bootlog_23nov2014.txt

SYSINFO.TXT

Share this post


Link to post
Share on other sites
leehg

And also my display can not achieved 1366x768, it stayed at 1024x768 no matter how i installed other kexts. It did not achieve QE/CI too.

 

The Yosemite did not detect Broadcom built-in Gigabit Ethernet, Qualcomm Atheros AR5B97 WiFi and USB 3.0 too.

 

Please, anyone can help?

 

 

 

My Notebook Spec:

Intel Core i5-2410M 2.3GHz

8GB DDR3

640GB HDD - allocates 167GB for Yosemite

Intel HD Graphics 3000/NVidia GeForce GT 540M

Intel High Definition Audio/Realtek High Definition Audio

Intel Mobile Express Chipset SATA AHCI Controller

Broadcom Netlink Gigabit Ethernet

Qualcomm Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter

Qualcomm Atheros AR3011 Bluetooth 3.0

Intel 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 1C26/1C2D

Renesas USB 3.0 eXtensible Host Controller - 0096

Share this post


Link to post
Share on other sites
gamerwins

And also my display can not achieved 1366x768, it stayed at 1024x768 no matter how i installed other kexts. It did not achieve QE/CI too.

The Yosemite did not detect Broadcom built-in Gigabit Ethernet, Qualcomm Atheros AR5B97 WiFi and USB 3.0 too.

Please, anyone can help?

My Notebook Spec:

Intel Core i5-2410M 2.3GHz

8GB DDR3

640GB HDD - allocates 167GB for Yosemite

Intel HD Graphics 3000/NVidia GeForce GT 540M

Intel High Definition Audio/Realtek High Definition Audio

Intel Mobile Express Chipset SATA AHCI Controller

Broadcom Netlink Gigabit Ethernet

Qualcomm Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter

Qualcomm Atheros AR3011 Bluetooth 3.0

Intel 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 1C26/1C2D

Renesas USB 3.0 eXtensible Host Controller - 0096

I actually gave up with hackintosh. Never could complete a install of any of the hackintosh releases. So I'll buy my own iMac now and skip these problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...