Jump to content
markcd

stuck PCI Configuration end

Recommended Posts

After successful installation of yosemite I got stuck at PCI Configuration end :unsure:

 

 

 

any suggestion????

Share this post


Link to post
Share on other sites

@markcd I have the same problem. I have a GA-Z97X-UD5H and i installed it successfully but the first reboot after installed it gets stuck at [ PCI configuration end, bridges 7, devices 16 ] I have no clue how to fix this. I'm kind of a noob at this stuff lmfao  :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem after successfully boot into Yosemite. After reboot the error "MAC successfully initialized"....PCI configuration end...

Share this post


Link to post
Share on other sites

[PCI configuration end,bridge 9,devices 16]

May anyone help me out with this error? please....

Share this post


Link to post
Share on other sites

try to play ard with boot args

 

example

 

-v npci=0x3000

-v  npci=0x2000

-v PCIRootUID=0

-v PCIRootUID=1

 

combine all 3 etcs any combination

also if u get blackscreen use GraphicsEnabler=Yes

 

default is set to No from my experience.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    191    2

×