Jump to content
Sign in to follow this  
Aditya Babu

Long boot time & geforce 210 black screen

Recommended Posts

Aditya Babu

I had dual boot win 8.1 and niresh 10.9. Today I installed yosemite on my pc, the installation went fine with my intel graphics(black screen on palit nvidia 210). Post install it was stuck and took the cursor more than 15min to appear. So rebooted in safe mode and was able to get in. But after trying to reboot it seems to be stuck forever. Everything was fine in niresh 10.9. Can anyone help me fix boot speed and graphics??

Specs: Intel dual core E2180 2.0Ghz

2gb ram

250gb hitachi hdd

Palit Geforce 210 1gb

In 10.9 graphics was fully recognized

Any help would be greatly appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since clover doesn't work for me I used the special chameleon 2.3 for making installer. It also has post install utilities. I used it since I didn't have an 8gb pensive and used one 8gb partition instead to make it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...