Jump to content
maddawg

Nforce 780i Niresh Mac OS X Mavericks 10.9 help no install

Recommended Posts

Hey all

I've been having this issue Following 

Niresh Mac OS X Mavericks 10.9 with AMD & Intel USB Version 10.9 guide. 

soon as I boot off the USB drive I get the following errors (see screen shots) 
 

th_20140819_104202_zpsfmzr4h4n.jpg th_20140819_104153_zps9huml27v.jpgth_20140819_102803_zpsinwtl8dn.jpgth_20140819_102744_zpstevmkajp.jpg

 

Here is my machine build:
Nforce EVGA 780i motherboard

CPU: Intel Core2 Duo Quad Q9400
Video: EVGA Geforce GT-740
Ram: Corsair Dominator 4 GB
HD: Western Digital Raptor 300GB 10k rpm 

I've dug and searched around to find a solution or something to help but no luck, what am I missing or not doing?

I appreciate any help I can get.
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,648
    • Total Posts
      29,727
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...