Jump to content
Cesar Morales

White screen after boot

Recommended Posts

I've searched the whole net for a fix. Can't seem to find one.

I'm new to hackintoshing, and I've never ever owned a hackintosh (I own several Mac computers).

I have an AMD FX machine in which I installed the Niresh AMD Mavericks distro on it flawlessly by booting the installation with the "amdfx" appendix.

The thing is, after the install I can't get the OS to boot. All I get is a white screen after the apple logo. I've tried all the commands I could find on the web, nothing works.

I read somewhere that maybe the fact that I'm using a SSD drive could be the issue. Could you guys agree to that? If it is then it sucks bad because SSD drives rock.

Anyways, any ideas on what could I do to get this party started?

Thanks in advance!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got it to boot using these parameters:

-v npci=0x2000 GraphicsEnabler=No -x

Now I'm in OS X Mavericks. The only problem I see is the screen refresh is very very very low.... Any fix?

My graphics are like supper choppy. Takes 4 secs to open a safari new tab because it's trying to cope with processing the graphic animation... Go figure

Maybe because of that graphicsenabler=no boot command?

My specs are:

Republic of gamers crosshair v formula-z mother board

GeForce gtx 680

Ocz 128gb SSD

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got it to boot using these parameters:

-v npci=0x2000 GraphicsEnabler=No -x

Now I'm in OS X Mavericks. The only problem I see is the screen refresh is very very very low.... Any fix?

My graphics are like supper choppy. Takes 4 secs to open a safari new tab because it's trying to cope with processing the graphic animation... Go figure

Maybe because of that graphicsenabler=no boot command?

My specs are:

Republic of gamers crosshair v formula-z mother board

GeForce gtx 680

Ocz 128gb SSD

No, I guess its because you're booting into safe mode ( -x ) , try without the -x flag, might work for you.

(I've got the same problem too and unable to boot without the -x )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...