Jump to content
  • 0
etnoc

PCI configuration begin

Question

Hi, 

 

I have tried to install Niresh 10.9.0 on my computer.

Here my spec:

 

- CPU: Amd athlon 64 X2 5000+ (2.6 Ghz)
- Graphic Card: Nvidia Geforce 8300 GS (128MB)
- MotherBoard: Foxconn MCP61PM2MA-8EKRS2H

- MotherBoard Chipset: Nvidia nForce 6100-4xx

- RAM: 4GB (2x2gb 667 Mhz)
- Ethernet: Nvidia nForce 6100 (MCP61)
- Audio Card: Realtek ALC888

 

I set up my bios with:

USB legacy support->Enabled

Sata as IDE because my mobo haven't AHCI only Raid or IDE

CPU Virtualization->Enabled

Cool'N'Quiet->Enabled

Init Display First->PCI-E

HPET Support->Enabled

 

 

I tried with lot of boot flag such as: (am64 -v), (amd64 -f -x -v), (amd64 -x -v), (amd64 -v npci=0x3000), (amd64 -v npci=0x2000), (amd64 -v GraphicsEnabler=No),(amd64 -v -s -x)

 

But the result is the same the installation boot stuck on [PCI configuration begin]

 

Can someone help me? Thanks in advance

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Get a new motherboard and set your devices to AHCI. Try Gigabyte or ASUS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
×