Jump to content
mutralupapuk

Black screen after a successful installation

Recommended Posts

Hi,

 

I installed 10.9 from scratch, got a "successfully installed" notification,

but after the first reboot my screen goes black after a couple of seconds of the apple logo grey screen.

 

I've looked everywhere for a solution as this might be my graphics card,

but i couldn't really understand how to apply, as this is my first time (be gentle...).

 

can you please help/direct me?

 

i have:

motherboard: Gigabyte GA-965p-DS4, 4gb memory

card: Nvidia 8500gt

wd 500 gb

 

thanks for helping 

mutra

Share this post


Link to post
Share on other sites

@

thank you so much for helping!

 

i managed to log in on the 3rd time, waited nicely for the OS to finish defining, installed kexts,

but on the first reboot i want back to black or to this (which i also got on the first 2 times)

 

screen looks like this when i try to go in single mode:

https://www.dropbox.com/s/v2s1mtc4vp9cynq/unnamed.jpg?dl=0

 

can you still save me?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I managed uploading!

Can anyone help with what to do next?

How do I recover the kexts from backup,

And not lose everything on the first reboot like last time?

Seems like a delicate situation...

Thanks whoever helps

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...