No AHCI // Still waiting for root device - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone No AHCI // Still waiting for root device Jump to content

Recommended Posts

 Hello!

 

 I downloaded the Mavericks DMG and exported it to the USB flash drive using ROSA Image Writer (win32diskimage dind't work for me). So far so good. Restarted, booted from USB, entered the amd64 -v boot flag and it boots, everything loads up untill the message "AppleNForceSerialATA: found 0 entries" appears, followed by the still waiting for root device message. Restarted and booted to Windows. Did the fix Niresh suggested with the BootDiskUtility. Formated my other flash drive, deleted boot, replaced with the fixed one, renamed it to boot, went to Extra > Library > Extensions (I think thats the path) and replaced the kernels. Booted from this flash drive, everything fine. A "press any key to continue" prompt appears. However, if I press a key, it just reboots my computer, no matter what bootflags I use.

 Any further help is appreciated.

 

  --// My specifications --

   ASUS M4N68T-M LE

NForce 630a Chipset

AMD Phenom II X4 955 BE

nVidia GT630

 

 Regards,

  Eduardo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    1054    0

×