Jump to content
Vignesh Nagarajan

Yosemite App store verification Error.

Recommended Posts

I am keep on getting the verification error when trying to login to appstoe.

 

I am using clover Bootloader. I also attach the ioreg file.

 

I also tried the null ethernet and the efi studio.

 

I've seem problem, I'm using Chimera, and I also tried with Null ethernet, the problem is Extra folder

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've seem problem, I'm using Chimera, and I also tried with Null ethernet, the problem is Extra folder

 

I can't able to understand what are you trying to say. Whether you solved the issue or its still persist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't able to understand what are you trying to say. Whether you solved the issue or its still persist.

 

 

Atlast found the problem. The problem is in the /Extra/SSDT.aml and i enabled the FixLAN in the clover configurator.

Step 1:  Delete the .aml file in the extra folder.

Step 2: Uncheck the FixLAN in the Clover Configurator Under ACPI Section.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...