Jump to content
Luca Chana

HELP! OSX Setup won't get past account creation

Recommended Posts

My specs are
Amd FX 6300
Gigabyte 78 series
MSI gtx 650 ti boost
8GB Ram

What happens is when I install with chameleon boot loader it won't get past the grey screen after the apple logo. So I tried clover which gets to setup and I get to the step to enter you account details I enter them all click the next button it freezes for around 3 seconds with the mouse stuck and then restarts.?. Any help appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

I managed to get to the part where it says setting up your Mac with the spinning logo and then it restarted so it's obviously after a set amount of time

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,654
    • Total Posts
      29,754
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...