Jump to content
Adam Zawadzki

Need Help Installing

Recommended Posts

Hello

I followed all the steps in the videos that i found on youtube and google and i got the usb drive to boot but when its loading the installer the bar will load up half way and it shows a small x mark on the apple logo

i also tried other boot flags but it does the same thing show a x

 

i also did try using UniBeast 5.0.1 & MultiBeast 7.0 but still gets a x showing up half way of loading

 

i also tried MacPwn Yosemite and it still doesnt work

 

i did try only UniBeast 5.0.1 and booted up now all three monitors works but it just shows me a grew screen with the mouse pointer wheel turning and turning still doesnt show nothing

 

i'm i doing somehing wrong or does my system not support Yosemite

could you please help me?

 

My system is

Intel Core i7-4770 3.40GHz CPU

Gigabyte B85M-DS3H Motherboard

16GB DDR3 1600MHz

GeForce GTX 760 2GB DDR5

Samsung 250GB Solid Drive

ASUS DVD Burner SATA

 

PLEASE HELP ME OUT WITH INSTALLING YOSEMITE ON MY PC

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...