Jump to content
Andrew Pikrt_104624

Gigabyte HD 7850 bad performance 10.9.0 Niresh

Recommended Posts

Hello all,

 

I've recently installed Niresh's 10.9.0 on Asus A88X-Plus mono with AMD A4-7300 APU and Gigabyte HD 7850 Graphics card.

 

I've used DSDT injection and modified AMDRadeonX4000 and AMD7000Controller kexts with 0x68191002 to reflect the model number. 

 

System sees the card fine, loads correct frame buffer information, but performs very badly. In fact its on the level of 7-10MB frame buffer which was there before the card.

 

Anyone has an idea what could be causing this?

 

KtNPjar.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,648
    • Total Posts
      29,727
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...