Jump to content
  • 0
Philip Tardy

Updating to 10.9.4/10.9.5 AMD Issue

Question

I've managed to install Niresh Mavericks 10.9.0 on my AMD system, which seems to work ok, its not quite 100% with little quirks. Safari seems to flicker when I use it, does seem a little slow. I switched from the AMD64 to AMD Kernel which seem to solve my time issue. But I can't seem to get it to Recognize the video card as I once did before and I cannot seem to update Maverick to any later versions. I backup my kext and kernel as recommended, Repaired disk permissions, all I get is where it appears to have started , but all I see is text because I use -v to see if there are any kernel panics.

 

I've even tried using the MacPwn to do a vanilla build, I get stuck at the BluetoothHCIController. I've tried a few different AMD Kernels with no success.

 

Any ideas and suggestions are a appreciated.

 

Processor : AMD Phenom II 965

Motherboard : Gigabyte 880GM-UD2H

Video Card : Evga Geforce 750 GTX 2 gb

RAM 8 Gigs

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

i got the same issue...i was able to replace all the ATI nvidia intel graphics kext from 10.9.4 and i got up the black screen and arrow and the machine frizz that i can not move and my usb keyboard dont work when i press the cap lock on it does not lite up...  so i think it's some thing to do with USB kext..

 

if any one has any idea..please let us know..

 

thanks in advance

 

edit

 

i got it to work

replace this kext

IOHIDFamily.kext

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I've managed to install Niresh Mavericks 10.9.0 on my AMD system, which seems to work ok, its not quite 100% with little quirks. Safari seems to flicker when I use it, does seem a little slow. I switched from the AMD64 to AMD Kernel which seem to solve my time issue. But I can't seem to get it to Recognize the video card as I once did before and I cannot seem to update Maverick to any later versions. I backup my kext and kernel as recommended, Repaired disk permissions, all I get is where it appears to have started , but all I see is text because I use -v to see if there are any kernel panics.

 

I've even tried using the MacPwn to do a vanilla build, I get stuck at the BluetoothHCIController. I've tried a few different AMD Kernels with no success.

 

Any ideas and suggestions are a appreciated.

 

Processor : AMD Phenom II 965

Motherboard : Gigabyte 880GM-UD2H

Video Card : Evga Geforce 750 GTX 2 gb

RAM 8 Gigs

 

give that a shoot i have attach kext that you need for it to boot

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well it was a no go , I seem to have gotten stuck in a loop.

 

1412738029__20141007_204550.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    192    2

×