Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriela Yumi

Semi-Sucessfull Instal On Amd

Recommended Posts

Hello guys!I did a complete installation on my pc but when i put some kexts and reboot my video's goes black and nothing happens on boot. I tried some bootflags like -v -x -s -f and combinations with graphicsenabler=Yes/No and i dont get luck =/My Specs: Phenom II x4 965 (stock) M4A77T/USB3 Asus (i have a DSDT)

9500GT 512mb (just for a while) 

2x 4GB DDR3 1333mhz1SSD (Windows)2HDDs (OSX and Backups)

 

I did the installation with USB Stick, after first boot the system runs fine but after 2nd boot nothing happens >.<Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there, boot with -v and post a screenshot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there, boot with -v and post a screenshot.

 

 

Just a very great black screen after boot... No errors =/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By Niresh

    188    2

×