Jump to content
  • 0
Amit Matok

[Help] Niresh won't boot after installation

Question

Hello everyone.

 

I recently installed Niresh's Mac OS X Mavericks on my machine. After the successful installation, I restarted my machine and removed the flash drive, but Windows booted. I set the boot priority to start from the HDD that had the OS X installed on. Nothing happened when I booted (it went straight back to the BIOS setup). I put Clover on another flash drive and booted. I chose the HDD that had the OS X installed on, pressed enter and an error showed up:

 

67cbad043e.jpg

 

My machine's specs are:

 

- Intel Core i5 4590.

- Intel Graphics HD 4600.

- 4GB RAM.

- Asus H-97 M-E.

 

When I installed the OS X, I chose the default kexts / options.

 

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,611

    Latest File
    By Niresh

    168    2

×