Jump to content
Sign in to follow this  
jupiler

Nvidia Gt 330M Black Screen Problem.

Recommended Posts

Hello I have a gt330m vga with nvidia kext when i m try to boot my pc goes to black screen. but if i m delete nvd* (all nvidia kext) kext my pc is work but not with all graphic support.

http://www.youtube.com/watch?v=lFMYYdJdBrE

 

I have been try with GraphicsEnabler=Yes/No PCIRootUID=1/0 -v etc. flags but still same problem.

 

When My pc boot I can see its recognize my vga

 

Posted Image

 

When my pc open I can see my card on system information

 

Posted Image

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,654
    • Total Posts
      29,758
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...