Jump to content
Rtenklooster

USB stopped working after 10.9.4 update (8440P)

Recommended Posts

Hi,

I have a fully working HP Elitebook 8440P,

Nvidea Graphics, trackpad, batterty status, its all working fine.

So was usb... untill i installed the 10.9.0 -> 10.9.4 update.

 

My usb stick light goes off after the niresh boot screen. The stick, and the wifi dongle just don't work.

 

For now the solution is:  remove the IOUSBMassStorageClass.kext

When i remove this class, my usb stick light keeps on, the storage is not mounted... no wonder... and my wifi usb dongle works.

 

Can anyone tell me how to have usb working... including mass storage? If i need to provide more info, logs or whatever.. please let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: 

 

If i boot without kernel Cache, usb is working fine..

 

What's the next step in reloving this problem, rebuild the kernel cache? Or something else? Remove some kexts? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have found the solution for this problem. (Thanx for helping ;) )

1. Remove AppleHPET.kext

2. In Terminal

sudo rm -r /System/Library/Caches/com.apple.kext.caches

3. Use kext wizzard to rebuild cache / repair permissions

4. Reboot

 

It should work now.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...