Jump to content
poulidis

Stuck at flashing yosemite background after boot

Recommended Posts

Hi, I have succesfully installed yosemite dp2, but after the install is finished and during the first boot, I can see and move the mouse cursor, on the yosemite background with intermittent flashes of a grey screen. Every few seconds the mouse cursor jumps to the upper left corner. This goes on forever. Nothing else on the screen.

Specs:

CPU: Intel Core i5 4460

GPU: AMD R7 260X 1GB OC

CHIPSET: B85

MOTHERBOARD: GIGABYTE GA-B85-HD3

SOUND REALTEK AlC892

LAN: REALTEK GBE LAN CHIP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,645
    • Total Posts
      29,723
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...