Jump to content
indori_jasim

ATI HD5450 Graphics and HDMI audio not working. AMD

Recommended Posts

I installed mav 10.9.0  niresh usb successfully on my amd machine.

 

the safari browser is very laggy , installed kexts by apfelminister. for HD5450  the x3000.kext and x5000.kext 

 

although did not update to 10.9.4 mav

 

https://www.hackintoshzone.com/files/file/448-ati-radeon-hd5450-os-x-mavericks-1094-full-support-with-full-efiqeci/

 

 

 

fixed permissions via kext wizard.

 

 the display shows spdisplays_display 5 MB 

 

I dont know what is the issue. 

 

My Audio via HDMI also not working

 

please help

 

athlon x2 4200+

XFX ati 1GB HD5450

4 GB DDR2

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
@
Add your Device ID to ATi5000controller.kext and ATiReadeonx3000.kext.
Go to System/Library/Extensions 
then find one of the above Kexts and show package contents  
Contents 
add you dev id to info.plist under IOPCIMatch
Use the App System Info to Find Device ID of Graphics Card

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,647
    • Total Posts
      29,726
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...